Waxen en harsen

Waxen en harsen

Prijzen waxen

Gezicht

Bovenlip17,50
Kin16,50
Bovenlip en kin31,50
Hele gezicht39,50

Veel gestelde vragen over waxen

Wat is waxen?

Waxen verwijdert uw haar met wortel en al. Daardoor komt het zachter terug. Bovendien wordt het steeds minder! Omdat er veel crème in de wax verwerkt wordt, kleeft de wax alleen aan het haar dat weg moet, en niet aan de huid. Dat scheelt een hoop ongemak.

Waarom is waxen beter dan andere ontharingsbehandelingen?

Als u scheert of ontharing crèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Daardoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels terug. Als u u laat waxen heeft u daar geen last van. Bovendien worden meteen de dode huidcellen verwijderd, als in een peeling. Zo wordt uw huid ook nog super glad en zacht!

Doet waxen pijn?

Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de wax wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het altijd enorm mee te vallen!

Hoe zit het met de hygiëne?

Ik vind hygiëne ontzettend belangrijk. Daarom gebruik ik de spatels om wax op jouw huid aan te brengen maar één keer (no double dipping). Ik werk altijd met handschoenen aan. Alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, wordt direct weggegooid. Dus alles wat u aanraakt is schoon!

Hoe vaak kan ik me laten waxen?

U kunt u laten waxen als haren ongeveer 1 tot 1,5 cm lengte hebben. De meeste klanten komen gemiddeld 4 tot 5 weken na hun laatste afspraak terug.