HIFU Behandeling: High Intensity Focused Ultrasound 7D

HIFU Behandeling: High Intensity Focused Ultrasound 7D

Wat is HIFU?
HIFU, of High Intensity Focused Ultrasound, biedt een moderne, niet-chirurgische facelift. Deze behandeling is ideaal voor het verfrissen en verjongen van de huid zonder invasieve ingrepen. De HIFU 7D maakt gebruik van krachtige ultrasound-geluidsgolven om diep in de huid de productie van collageen te stimuleren. Dit resulteert in een liftend effect en een strakker huidoppervlak, met verbetering van de kaaklijn, onderkin, nek, hals en decolleté. Bovendien worden rimpels verminderd en worden de kaaklijn en wenkbrauwen gelift.

Hoe Werkt de HIFU Behandeling?
Tijdens de HIFU behandeling wordt ultrasone energie gericht op specifieke huidlagen. Deze energie stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, wat zorgt voor een verstrakking van de huid zonder schade aan omliggende zenuwen en bloedvaten. Het HIFU 7D apparaat richt zich op vetcellen, wat helpt bij het verbeteren van de lichaamscontouren, zonder omliggende weefsels te beschadigen. De verhitting van het Superficial Musculo Aponeurotic System (SMAS) bevordert de collageenproductie en verstevigt de huid.

Behandelduur en Resultaten
De HIFU behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Voor het beste resultaat worden onderhoudsbehandelingen aanbevolen. U zult na ongeveer 3 maanden de resultaten beginnen te zien, die tot wel 12 maanden kunnen aanhouden.

Knieën€300
Love handles€300
Buitenkant dijen€300
Zitvlak + bilplooi€400
Bovenarmen€400
Buik€300
Binnen- en buitenkant dijen€600